Recent Posts

    Chorvatsko Zemětřesení : Zemětřesení v Chorvatsku, prázdné pláže a surfování během ... : Chorvatsko v úterý zasáhlo silné zemětřesení, naměřili tam přes šest stupňů richterovy škály.

    Chorvatsko Zemětřesení : Zemětřesení v Chorvatsku, prázdné pláže a surfování během ... : Chorvatsko v úterý zasáhlo silné zemětřesení, naměřili tam přes šest stupňů richterovy škály.. Ve středu ráno zasáhla chorvatsko dvě další zemětřesení. Poslední otřesy se objevily dnes před půl sedmou ráno. Chorvatsko zasáhlo v úterý po poledni zemětřesení o síle 6,3 stupně. Podle chorvatských médií si v nejvíce zasažené oblasti vyžádalo nejméně sedm obětí na životech a mnoho zraněných. Články v kategorii „zemětřesení v chorvatsku.

    První 5,3 a druhá 5,0, zasáhly v neděli ráno záhřeb a okolí a způsobily škody na budovách. Evropské seizmologické centrum emsc a americká agentura usgs uvádí dokonce 6,4 stupně. Chorvatsko dnes zasáhlo další zemětřesení, tentokrát o síle 6,3 stupně. První v 6:15 s magnitudou 4,8 a druhé krátce potom, v 6:26 s magnitudou 4,7. Zemětřesení v chorvatsku má podle místních médií už nejméně sedm obětí na životech.

    Chorvatsko zasáhla série zemětřesení, vylekala i turisty ...
    Chorvatsko zasáhla série zemětřesení, vylekala i turisty ... from echo24.cz
    Poměrně silné zemětřesení zasáhlo přitom část chorvatska již v pondělí. Chorvatsko postihlo další silné zemětřesení, centrum města petrinja je zničené. Znát bylo i v česku. Zda si vyžádalo i oběti na životech, není. Zda si vyžádalo i oběti na životech, není. K nejvíce zasaženým městům patří sisak a petrinja. Zemětřesení o síle 5,1 zasáhlo v pondělí ráno oblast města sisaku ve střední části chorvatska. Evropské seizmologické centrum emsc a americká agentura usgs uvádí dokonce 6,4 stupně.

    Lidé procházejí ulicí kolem úlomků z domu po zemětřesení v chorvatském záhřebu 29.

    Chorvatsko zasáhlo zemětřesení o síle 6,3 stupně. Způsobilo materiální škody, jejichž rozsah ještě není znám. Podle chorvatských médií si v nejvíce zasažené oblasti vyžádalo nejméně sedm obětí na životech a mnoho zraněných. Epicentrum bylo znovu 47 kilometrů jihovýchodně od záhřebu u měst petrinja a sisak. Třetí den za sebou zasáhlo střední chorvatsko zemětřesení. Otřesy byly cítit i na slovensku, ve slovinsku, v bosně, itálii, a dokonce i v česku. Zda si vyžádalo i oběti na životech, není. Přijeďte si užít klidu a pohody. V nejvíce postižené oblasti měst sisak. Epicentrum zemětřesení bylo v moři poblíž. Chorvatsko dnes zasáhlo další zemětřesení, tentokrát o síle 6,3 stupně. V chorvatsku pokračují záchranné práce po úterním zemětřesení, které si vyžádalo sedm obětí a způsobilo velké materiální škody. Znát bylo i v česku.

    První 5,3 a druhá 5,0, zasáhly v neděli ráno záhřeb a okolí a způsobily škody na budovách. Způsobilo materiální škody, jejichž rozsah ještě není znám. Zobrazují se 3 stránky z celkového počtu 3 stránek v této kategorii. Podle chorvatských médií si v nejvíce zasažené oblasti vyžádalo nejméně sedm obětí na životech a mnoho. Znát bylo i v česku.

    V Chorvatsku došlo k zemětřesení o síle 6,3. Obětí ...
    V Chorvatsku došlo k zemětřesení o síle 6,3. Obětí ... from cdncz1.img.sputniknews.com
    Počasí na noc a středu 30. Epicentrum bylo znovu 47 kilometrů jihovýchodně od záhřebu u měst petrinja a sisak. Chorvatsko v úterý zasáhlo další zemětřesení, tentokrát o síle 6,3 stupně richterovy škály. Chorvatsko zasáhlo třetí zemětřesení, další může ještě přijít. Zemětřesení v chorvatsku má podle místních médií už nejméně sedm obětí na životech. Zemetrasenie s magnitúdou 5,2 zaznamenali v pondelok skoro ráno v strednej časti chorvátska vrátane tamojšieho hlavného mesta záhreb. Přijeďte si užít klidu a pohody. Znát bylo i v česku.

    V nejvíce postižené oblasti měst sisak.

    Chorvatsko v úterý zasáhlo další zemětřesení, tentokrát o síle 6,3 stupně richterovy škály. Otřesy zemětřesení v chorvatsku pocítili i obyvatelé česka. Oznámila to chorvatská média s odvoláním na informaci evropského seizmologického centra emsc. Znát bylo i v česku. Chorvatsko dnes zasáhlo další zemětřesení, tentokrát o síle 6,3 stupně. Počasí na noc a středu 30. Poslední otřesy se objevily dnes před půl sedmou ráno. K nejvíce zasaženým městům patří sisak a petrinja. Epicentrum bylo znovu 47 kilometrů jihovýchodně od záhřebu u měst petrinja a sisak. V praze dokonce vyjížděli hasiči kvůli hlášenému otřesu budovy bytovky v řepích. Zemětřesení o síle 5,1 zasáhlo v pondělí ráno oblast města sisaku ve střední části chorvatska. Články v kategorii „zemětřesení v chorvatsku. V záhřebu byla poškozena řada budov.

    První 5,3 a druhá 5,0, zasáhly v neděli ráno záhřeb a okolí a způsobily škody na budovách. Chvění v důsledku silného zemětřesení v chorvatsku v úterý pocítili i lidé na území česka, včetně prahy. Lidé procházejí ulicí kolem úlomků z domu po zemětřesení v chorvatském záhřebu 29. Přijeďte si užít klidu a pohody. Znát bylo také v česku.

    Chorvatsko zasáhlo ničivé zemětřesení! | stars24.cz
    Chorvatsko zasáhlo ničivé zemětřesení! | stars24.cz from stars24.cz
    Třetí den za sebou zasáhlo střední chorvatsko zemětřesení. Podle chorvatských médií si v nejvíce zasažené oblasti vyžádalo nejméně sedm obětí na životech a mnoho. K nejvíce zasaženým městům patří sisak a petrinja. První 5,3 a druhá 5,0, zasáhly v neděli ráno záhřeb a okolí a způsobily škody na budovách. Znát bylo i v česku. Zobrazují se 3 stránky z celkového počtu 3 stránek v této kategorii. Chorvatsko zasáhlo v úterý další zemětřesení, tentokrát o síle 6,3 stupně richterovy škály. První v 6:15 s magnitudou 4,8 a druhé krátce potom, v 6:26 s magnitudou 4,7.

    Zda si vyžádalo i oběti na životech, není.

    Chorvtakso zasáhly necelých dvacet minut po poledni otřesy o síle 6,3 stupně. Třetí den za sebou zasáhlo střední chorvatsko zemětřesení. Epicentrum zemětřesení bylo v moři poblíž. První 5,3 a druhá 5,0, zasáhly v neděli ráno záhřeb a okolí a způsobily škody na budovách. Úterní otřesy o síle 6,4 stupně poničily v chorvatsku jde o druhé zemětřesení ve dvou dnech a tamní obyvatelé tak zažívají náročné hodiny. V záhřebu byla poškozena řada budov. Způsobilo materiální škody, jejichž rozsah ještě není znám. Novinky.cz zahraniční evropa při zemětřesení v chorvatsku zemřelo nejméně šest lidí. Zemětřesení v chorvatsku má podle místních médií už nejméně sedm obětí na životech. Chorvatsko dnes zasáhlo další zemětřesení, tentokrát o síle 6,3 stupně. Chorvatsko v úterý zasáhlo další zemětřesení, tentokrát o síle 6,3 stupně richterovy škály. Chorvatsko postihlo další silné zemětřesení, centrum města petrinja je zničené. Články v kategorii „zemětřesení v chorvatsku.

    Belum ada Komentar untuk "Chorvatsko Zemětřesení : Zemětřesení v Chorvatsku, prázdné pláže a surfování během ... : Chorvatsko v úterý zasáhlo silné zemětřesení, naměřili tam přes šest stupňů richterovy škály."

    Posting Komentar

    Iklan Atas Artikel

    Iklan Tengah Artikel 1

    Iklan Tengah Artikel 2

    Iklan Bawah Artikel

    close